Till pojkarnas föräldrar del 2

Även idag har vi haft vacker väder! Vi startade dagen med frukost, lite innelek och sedan gick vi ut vid 11-tiden. Vi gick en promenad med hundarna och sedan lekte vi en timme i trädgården. Ville tyckte jag skulle ta kort på honom när han hoppade från snödriva till snödriva, så det gjorde jag. Det blev ett ganska bra kort! När pojkarna var helt genomblöta gick vi in och torkade vantar och övriga kläder och åt fiskpinnar med potatisplättar. Lekte inne, fikade på verandan och såg halva Bilar-filmen, sen hade kläder och vantar torkat så vi gick ut igen.

Marja och Hasse kom förbi så pojkarna fick hälsa på lilla Valerie, de tyckte hon var söt och till och med Gustav kunde säga Valerie alldeles tydligt. Nina berättade för dem att även hon nu hade en bebis i magen, men de såg lite skeptiska ut och trodde nog inte riktigt på den nyheten.

Till middag fick vi spagetti och stekt falukorv och sen glass förstås. Efter bad (fick tvätta håret på Gustav!) och dykövningar var det läggdags. De somnade lika snällt som igår, det måste vara all den friska luften som gör dem trötta!

Villes hopp!
Lika som bär!
Gustavs hopp!

1 kommentar

  1. Åh va söta de är. Vi längtar efter dem, särkilt när vi träffar småkids här. Vi har åkt katamaran och sett Dubai fr vattnet. Det är byggkranar överallt och påbörjade/ oavslutade byggen överallt. Trots att allt är konstruerat så gillar vi detta. Sammma flygtid som till Kanarieöarna men bra mkt större upplevelse. Om en halvtomma ska vi på ökensafari. Pussa älsklingarna från oss!

Kommentarer är stängda.