Eldningsväder

Vi hade väntat på en dag med regn så vi kunde elda upp våra högar med pinnar, sly och småträd som vi rensat bort på tomten under det gångna året – och idag blev det den perfekta dagen. Lätt duggregn och lagom varmt. Egentligen hade vi tänkt spara en av högarna till Valborg, men ofta är det ju eldningsförbud just då så vi vågade inte chansa. Nu är högarna borta, det pyr bara lite i de kvarvarande stubbarna.

Vi har även packad vårt sista te av den här sändningen, det är stor efterfrågan i Björnlunda där vår ende återförsäljare (utom vi själva) håller till. Anledningen till den enorma åtgången är att Södermanlands Nyheter i januari skrev om vårt te, Setons The, och bland annat kallade Björn för ”världens minsta teimportör”. Vårt te kommer från Sri Lankas högland och det var Björns förre svärfars pappa som startade firman och ägde teplantager där någon gång på 1800-talet. Läs om artikeln på Nyheter under Setons The. Teet är nu slut hos både oss och hos vår agent i London, men i mitten på månaden väntas en ny sändning från Sri Lanka och vi hänger redan på låset!

Här kan Du läsa om artikeln i Södermanlands Nyheter.

Ann Britt eldar

Ann Britt eldar

Comments are closed.