Genustjafset

Vi har börjat prenumerera på Tanja Bergqvists blogg – ni vet,  mattedoktorn som ifrågasätter genusgalenskapen. Senast läste vi en hårresande resumé av olika statliga utlåtanden om ”genusproblematiken”  i förskolan – läs här !
Nu måste det bli ett slut på detta tjafs – om något  enda politiskt parti har modet att kräva att alla anslag till  ”genusvetenskaplig forskning” dras in med omedelbar verkan så kommer vi att rösta på det partiet från och med nu, även om vi inte håller med om allt de säger. Vi blir fullständigt förfärade över hur staten kan låta sig kollras bort (eller  fegt krypa för modeåsikterna) så att den understödjer denna galenskap!

OK, nu blev det litet annat än gulliga reportage från den gulliga familjen Bergström på Lövsta, men i bland blir vi för upprörda för att vara gulliga!

Stay cool!

Ann Britt och Björn

1 kommentar

Kommentarer är stängda.