Vi har fått anslag till Röprojektet!

I dag var vi på Roslagens Sparbank i Norrtälje och fick under högtidliga former ta emot diplom, blommor och 10000 kronor i anslag till Röprojektet.

Roslagens Sparbanks Stiftelse Näringsliv och Kultur hade uppskattat vårt initiativ till den grad att vi fick ett anslag trots att stiftelsen normalt inte ger anslag till privatpersoner, utan bara till föreningar och organisationer. Stiftelsens ordförande Kurt Lodenius sade vänliga saker om oss och önskade lycka till.

Björn fick på stående fot berätta om oss och projektet; det hade nog blivit bättre om vi fått litet förvarning. Men kaffe och tårta fick vi och nu skall vi fundera över hur 10000 kronor kan göra bäst nytta. Och om det är viktigt får vi väl bilda en organisation – hur svårt kan det vara?

Björn berättar om Röprojektet

Här har Björn just tagit emot stipendiet och berättar vad vi tänkt använda det till. Till höger stiftelsens ordförande Kurt Lodenius. Ann Britt förvandlade sig till fotograf.